Om oss

 

Öppettider

Order via telefon: Måndag-Torsdag 8 - 17, Fredag 8 - 16
Butiken: Måndag-Fredag 10 - 16
Lunch: 12-13

 

RUNE TIGERSTAD AB

Rune Tigerstad AB är ett familjeföretag med traditioner sedan 1925. Genom åren har det viktigaste för oss alltid varit att erbjuda våra kunder personlig service som ofta kännetecknar ett familjeföretag. Tillsammans med ledande de leverantörerna är vår målsättning att vara en komplett samarbetspartner inom kontorsprodukter.

 

Affärsidé

Varuhuset Tigerstad skall genom stora inköp och snabba leveranser erbjuda sina kunder en attraktiv marknadsplats för kontorsmaterial.

 

Miljöinformation

Rune Tigerstad AB:s miljöpolicy är lika enkel som självklar. "Speciellt angeläget är att produkterna där så är möjligt är tillverkade på miljövänligt sätt. Vårt sortiment består i största möjliga omfattning av miljövänliga produkter" Vår miljöpolicy Vi satsar sedan många år tillbaka å att ständigt utveckla och förbättra vårt miljöarbete. Leveranser är en del som man lätt glömmer när man pratar miljö men de står för en stor del av den negativa miljöåverkan.

I enlighet med vår miljöpolicy arbetar vi för närvarande med att minimera påverkan från våra transporter. Vi har ett samarbete med Schenker BTL som har en stark miljömedvetenhet med både bränsle samt däck . De bedriver även utbildning till på hur man kör mer miljömedvetet. Att vi sedan har ett stort eget lager som rymmer alla våra artiklar, gör att vi levererar produkterna från ett och samma ställe En annan del i verksamheten vi tittar på är uppvärmning samt belysning Vår belysning består av lysrör som uppfyller miljökrav Vår uppvärmning är fjärrvärme som kommer från Tekniska Verken Linköping En mer effektiv användning av lagerutrymmen innebär ett minskat behov av uppvärmning och belysning Sedan har vi givetvis produkterna vi säljer, där vi med omsorg väljer produkter som motsvarar våra kvalitetskrav samt miljökrav.

Vi ska integrera miljöfrågorna i vårt utbud av produkter och tjänster Speciellt angeläget är att produkterna där så är möjligt är tillverkade på miljövänligt sätt. Vårt sortiment består i största möjliga omfattning av miljövänliga produkter Vi hushåller med företagets resurser och arbetar för att minska miljöbelastningen som uppstår i företagets verksamhet Vi är anslutna till REPA som är näringslivets system för återvinning av förpackningar.